Automaalaamo

Kun autosi kaipaa uutta maalipintaa

Syitä auton maalaukselle voivat olla esimerkiksi ruoste, naarmut tai kolarista aiheutuneet vauriot. Automaalaamomme toteuttaa niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt. Henkilöautojen ohella maalaamme myös muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja matkailuautot.

Jos autossasi on pieniä naarmuja tai yksittäisiä kosmeettisia vaurioita, korjaus tehdään paikkamaalauksen avulla. Puhdistamme, hiomme ja tasoitamme naarmut sekä maalaamme ne piiloon täsmälleen samalla värisävyllä, minkä jälkeen niistä ei näy enää jälkeäkään.

Teemme auton maalipinnan korjaukset vain tarpeen mukaan. Jos esimerkiksi pelkkä paikkamaalaus ei riitä, teemme sen sijaan kolarimaalauksen. Silloin lommot ja vauriot oiotaan ja korjataan, minkä jälkeen tehdään vielä uusi ja näyttävä maalipinta. Tiedämme, että hyvä jälki ei synny hutiloimalla. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö maalauksen eri vaiheissa ja vankka ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Automaalaukset tehdään modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Muistathan, että tarjoamme tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi maalauksen ajaksi. Mainitse sijaisauton tarpeesta maalauksen ajanvarauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä.

Tee tarjouspyyntö
Automaalien sekoitus Automaalin värin vertailu Automaalaamo työnteossa Auton maalipinta