Autopeltikorjaamo

Autopeltikorjaamomme tekee peltikorjaukset kaiken merkkisille ja mallisille henkilö- ja pakettiautoille. Myönnämme töillemme kahden vuoden tyytyväisyystakuun. Voit siis luottaa siihen, että työt tulevat tehdyksi oikein. Lisäksi palvelumme hinta-laatusuhde on pääkaupunkiseudun parhaita. Meillä et koskaan joudu maksamaan turhasta työstä tai huonosta laadusta.

Lommon oikaisut

Osuiko viereisen auton ovi kylkeen parkkipaikalla? Vai peruutitko vahingossa betoniporsasta päin? Kävi niin tai näin, lopputuloksena on yleensä auton kyljessä ikävä jälki. Ei hätää, sillä meillä lommon oikaisu tapahtuu helposti ja nopeasti.

Meiltä löytyy osaavat ammattilaiset ja laadukkaat työkalut, joten voit luottaa, että ikävätkin lommot saadaan oiottua. Lopputuloksena on siisti ja tasainen pinta. Kun suoristettu kohta vielä piilotetaan korjausmaalaamalla, ei siitä näy enää jälkeäkään.

Kiveniskemän korjaus

Kiveniskemät ovat yleinen ongelma hiekka- ja sorateillä kuljettaessa. Kun kivi sinkoaa renkaiden alta ja aiheuttaa jäljen, tulee kiveniskemän korjaus ajankohtaiseksi. Vaikka jälki näyttää ikävältä auton maalipinnassa, on se helppo korjata piiloon.

Tonifix Oy laittaa aina asiakkaan toiveet ykköseksi. Toimintamme perustuu hyvään ja asiakaslähtöiseen palveluun ja tarjoamme autopeltikorjauksen avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaikki työt tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta laadusta tinkimättä. Kun kyseessä on auton pelikorjaus, lommon oikaisu tai kiveniskemän korjaus, me palvelemme ammattitaidolla. Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä ja varaa aika.
Autopeltikorjaamomme palvelu on nopeaa ja tehokasta – monissa tapauksissa autosi peltikorjaus valmistuu saman päivän aikana, ja on valmis noudettavaksi vielä ennen iltaa!

Tonifix Oy palvelee asiakkaitaan yli 20 vuoden kokemuksella.
Meillä autosi on osaavissa käsissä ja hoidamme vaivatta hankalammatkin urakat.

Pyydä tarjous
Autopeltikorjaamomme osa korjata monentyyppisiä vaurioita Lokasuojan korjaus Auton oven korjaus Yksi autopeltikorjaamon tekemistä korjauksista