Kolarikorjaamo

Rytisikö pelti? Ota yhteyttä niin opastamme kolariin liittyvissä asioissa vakuutusyhtiön suuntaan ja korjaamme autosi tinkimättömällä laadulla ja aikataululla. Sijaintimme on keskeisellä paikalla Helsingin Tikkurilassa Kehä kolmosen laidassa. Palvelemme yksityishenkilöitä, takseja ja yrityksiä Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Pyydä tarjous

Kolarikorjaus

Autopeltikorjaus ja muovikorjaus ja viimeistelynä täydellinen maalipinta ja autoteippaukset. Korjaamme autosi pienistä parkkikolhuista aina keskisuuriin kolarivaurioihin saakka. Tarkemmin sanottuna, jos autosi on vielä ajokuntoinen, me voimme auttaa sinua ja menopeliäsi.

Käytämme kolarikorjauksessa merkkikohtaisia varaosia. Korjaamme kaikki automerkit, myös hybridit ja sähköautot. Meillä tehty vauriokorjaus ei vaikuta millään tavalla autosi tehdastakuuseen.

Nopea palvelu

Pyrimme pitämään korjausajat mahdollisimman lyhyinä, joten yleensä tilaamme varaosat jo vahinkotarkastuksen yhteydessä ennen varsinaisen korjaustyön aloittamista.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit tulla korjaamollemme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet.

Tarjoamme tarvittaessa käyttöösi sijaisauton korjauksen ajaksi.
Muistathan mainita mahdollisesta sijaisauton tarpeesta korjausajan varauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä.
Sopimusasiakkailla myös auton nouto ja palautus kuuluvat palveluun.

Tarjouspyyntö Vahinkoilmoitus Vahinkotarkastus
Kolarikorjaamo Tonifix Helsinki
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!