Kolarikorjaamo

Rytisikö pelti? Ota siinä tapauksessa yhteyttä kolarikorjaamoomme. Sijaintimme on keskeisellä paikalla Helsingin Tikkurilassa Kehä kolmosen laidassa. Palvelemme yksityishenkilöitä, takseja ja yrityksiä Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Korjaamme autosi pienistä parkkikolhuista aina keskisuuriin kolarivaurioihin saakka. Tarkemmin sanottuna, jos autosi on vielä ajokuntoinen, me voimme auttaa sinua ja menopeliäsi.

Me Tonifixillä välitämme aidosti autostasi. Kun tuot sen meille voit olla varma, että pinta on uutta vastaavassa kunnossa korjauksen jälkeen. Tonifixiltä hoituu autopeltikorjaus ja muovikorjaus ja viimeistelynä täydellinen maalipinta ja autoteippaukset.

Käytämme kolarikorjauksessa aina merkkikohtaisia varaosia. Pyrimme pitämään korjausajat aina mahdollisimman lyhyinä, joten yleensä tilaamme varaosat jo vahinkotarkastuksen yhteydessä ennen varsinaisen korjaustyön aloittamista.

Meillä tehty vauriokorjaus ei vaikuta millään tavalla autosi tehdastakuuseen.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo

Tonifix Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit tulla korjaamollemme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet.

Tarjoamme tarvittaessa käyttöösi sijaisauton korjauksen ajaksi. Muistathan mainita mahdollisesta sijaisauton tarpeesta korjausajan varauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä. Sopimusasiakkailla myös auton nouto ja palautus kuuluvat palveluun.

Tee tarjouspyyntö
Kolarikorjaamopalvelua kokemuksella