Kolarikorjaamo

Rytisikö pelti? Ota siinä tapauksessa yhteyttä meidän kolarikorjaamoomme. Kolarikorjaamomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Tikkurilassa, jonne on helppo tulla joka suunnasta. Palvelemme yksityishenkilöitä, takseja ja tarpeen mukaan myös yrityksiä Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Palveluihimme kuuluu pienten ja keskisuurten vahinkojen kolarikorjaus. Tarkemmin sanottuna, jos autosi on vielä ajokuntoinen, me voimme auttaa sinua ja menopeliäsi.

Käytämme kolarikorjauksessa aina merkkikohtaisia varaosia. Pyrimme pitämään korjausajat aina mahdollisimman lyhyinä, joten yleensä tilaamme varaosat jo vahinkotarkastuksen yhteydessä ennen varsinaisen korjaustyön aloittamista.

Meillä tehty kolarikorjaus ei vaikuta millään tavalla autosi tehdastakuuseen.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo

Tonifix Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit tulla korjaamollemme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet.

Tarjoamme tarvittaessa käyttöösi sijaisauton korjauksen ajaksi. Muistathan mainita mahdollisesta sijaisauton tarpeesta korjausajan varauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä. Sopimusasiakkailla myös auton nouto ja palautus kuuluvat palveluun.

Tee tarjouspyyntö
Kolarikorjaamopalvelua kokemuksella