Muovikorjaus

Autonvalmistajat käyttävät muovia auton rakenteiden keskeisenä osana. Muovista tehdyt osat kuluvat sekä rikkoontuvat siinä missä muutkin kuluvat osat.

Pyydä tarjous

Muoviosien ja puskurin korjaus

Auton puskurit ja muut muoviosat ovat yleensä pitkälti korjattavissa. Vanhan muovipuskurin korjaus on ympäristöystävällinen ja taloudellisesti kannattava vaihtoehto.

Teemme muovihitsaukset, muovin oikaisut ja naarmujen poistot kaikille muovilaaduille. Auton muoviosien korjaus on vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjausmenetelmä kolarikorjauksessa.

Auton muoviosien maalaus

Puskurit, kahvat, sivulistat ja muut muoviosat saattavat kulua nopeastikin muihin auton pintoihin verrattuna. Muoviosat voidaan uusia tai maalata korjaamollamme peltiosien tavoin. Ennen maalausta teemme puhdistuksen ja muut esityöt huolellisesti, jotta maalausjälki on taatusti siisti ja toivotun sävyinen.

Puskurin vaihto

Jos muovipuskuri on niin säpäleinä, ettei sitä enää ole mahdollista korjata, vaihdamme sen uuteen. Kauttamme uuden puskurin toimitusaika voi olla hyvinkin nopea ja aidot merkkiosat ja pitkä kokemuksemme automaalauksesta pitävät huolen, että uusi puskuri istuu oikein ja autosi tehdastakuu säilyy ennallaan.

Kolarikorjaamo Tonifix

Korjaamomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Tikkurilassa Kehä kolmosen laidassa. Tervetuloa!

Puskurin korjaus Muovikorjaus Helsinki Auton muoviosien korjaus Haljennut puskuri
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!