Palvelut

Peltikorjaukset

Autopeltikorjaamomme korjaa pienet ja keskisuuret kolarivauriot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Tarkemmin sanottuna, jos autosi on ajokuntoinen, me autamme. Käytämme merkkikohtaisia varaosia, jotka tilaamme luotettavalta yhteistyökumppaniltamme suoraan kolarikorjaamomme toimipaikalle toimitettuna nopealla toimitusajalla. Pyrimme pitämään korjausajat mahdollisimman lyhyinä, joten yleensä varaosat tilataan jo vahinkotarkastuksen yhteydessä – ennen varsinaisen työn aloittamista.

Automaalaus

Kaikki maalaukset tehdään uudessa modernissa maalauskammiossamme, jonka uusimme 2015. Automaalaamollamme on käytössä Spies Hecker vesipohjaiset automaalit, jotka takaavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Maalattavat sävyt tarkastamme AINA ennen uuden maalauksen aloittamista ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Muovikorjaukset

Olemme muovikorjauksen edelläkävijöitä alallamme lähes 20 vuoden kokemuksella. Yleisimmät nykyautojen puskurit ovat korjattavissa tiettyyn pisteeseen asti. Säästät rahaa ja luontoa kun vanha osa korjataan eikä vaihdeta uuteen.

Uusi tuulilasi

Tuulilasin vaihto

Meiltä saat myös lasien vaihdot, joko alkuperäisellä tai tarvikelasilla asennettuna.

Auton istuinten korjaus

Nahkaosat

Nahkaosien ehostukset ja värjäykset

Hinauspalvelu

Hinauspalvelu Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa -alueilla.