Autokorjaamopalvelut - Kolarikorjaamo Tonifix Oy

Palvelut

kolarikorjaamo Helsinki

Kolarikorjaamo

Liikenteessä tulee välillä vastaan ikäviä tilanteita, missä autosi saa osumaa ja joudut miettimään miten vakuutus korvaa vauriot ja kuinka paljon lähtee omasta lompakosta. Kolarikorjaamo Tonifix Oy on auttanut Helsingin ja Vantaan seudun autoilijoita jo vuodesta 1999. Täältä löytyy asiantunteva vahinkotarkastus ja kolarikorjaus kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille.

Peltikorjaukset

Autopeltikorjaamomme Helsingin Tikkurilassa korjaa pienet ja keskisuuret kolarivauriot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Käytämme merkkikohtaisia osia, jotka tilaamme yhteistyökumppaniltamme suoraan kolarikorjaamollemme. Pidämme korjausajat mahdollisimman lyhyinä. Yleensä varaosat tilataan jo vahinkotarkastuksen yhteydessä ennen työn aloittamista.

Automaalaus

Kaikki maalaustyöt tehdään uudessa modernissa maalauskammiossamme. Tonifixin automaalaamo käyttää Spies Hecker vesipohjaisia automaaleja, jotka takaavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Maalattavat sävyt tarkastamme AINA ennen uuden maalauksen aloittamista ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Muovikorjaukset

Olemme muovikorjauksen edelläkävijöitä alallamme 20 vuoden kokemuksella. Yleisimmät nykyautojen puskurit ovat korjattavissa tiettyyn pisteeseen asti. Puskurien lisäksi korjaamme myös auton muut muoviosat. Säästät rahaa ja luontoa kun vanha osa korjataan eikä vaihdeta uuteen.
Korjaamme kaikkien muovilaatujen naarmut, painaumat ja halkeamat.

naarmun korjaus Helsinki

Naarmujen korjaukset

Isojen ja pienien naarmujen korjaus ja maalaus.

vahinkotarkastus

Vahinkotarkastus

Maksuton vahinkotarkastus.

Kolarikorjaamo Tonifix palvelee Helsingin Tikkurilassa.

Tarjouspyyntö Vahinkoilmoitus