Autopeltikorjaamo

Autopeltikorjaamomme tekee peltikorjaukset kaiken merkkisille ja mallisille henkilö- ja pakettiautoille. Myönnämme töillemme kahden vuoden tyytyväisyystakuun. Lisäksi palvelumme hinta-laatusuhde on pääkaupunkiseudun parhaita. Sijainti Helsingin Tikkurilassa Kehä kolmosen laidassa.

Pyydä tarjous

Lommon oikaisut

Meiltä löytyy osaavat ammattilaiset ja laadukkaat työkalut. Voit luottaa, että ikävätkin lommot saadaan oiottua. Lopputuloksena on siisti ja tasainen pinta. Kun suoristettu kohta vielä piilotetaan korjausmaalaamalla, ei siitä näy enää jälkeäkään.

Kiveniskemän korjaus

Kiveniskemät ovat yleinen ongelma hiekka- ja sorateillä kuljettaessa. Kun kivi sinkoaa renkaiden alta ja aiheuttaa jäljen, tulee kiveniskemän korjaus ajankohtaiseksi. Vaikka jälki näyttää ikävältä auton maalipinnassa, on se helppo korjata piiloon.

Nopeus ja asiakaspalvelu

Toimintamme perustuu hyvään asiakaslähtöiseen palveluun ja tarjoamme autopeltikorjauksen avaimet käteen -periaatteella. Kun kyseessä on auton peltivaurion korjaus, lommon oikaisu tai kiveniskemän korjaus, tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä ja varaa aika.
Autopeltikorjaamomme on tunnettu nopeasta ja tehokkaasta palvelusta – monissa tapauksissa autosi peltikorjaus valmistuu saman päivän aikana, ja on valmis noudettavaksi vielä ennen iltaa!

Peltikorjaamo Peltivaurion karjaus Lommon oikaisu Auton oven korjaus

Peltikorjaus yli 20 vuoden kokemuksella.
Meillä autosi on osaavissa käsissä ja hoidamme vaivatta hankalammatkin urakat.

Tarjouspyyntö Vahinkoilmoitus
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!