Autopeltikorjaamo - Helsinki - Vantaa » Kolarikorjaamo Tonifix Oy

Autopeltikorjaamo Helsinki

Auton peltikorjaus kaiken merkkisille ja mallisille henkilö- ja pakettiautoille.
Myönnämme töillemme kahden vuoden tyytyväisyystakuun. Lisäksi palvelumme hinta-laatusuhde on pääkaupunkiseudun parhaita.

Autopeltikorjaamomme palvelee Helsingin ja Vantaan seudun autoilijoita Tikkurilassa. (Kehä III Helsingin ja Vantaan rajalla).

TARJOUSPYYNTÖ

Lommon oikaisut

Meiltä löytyy osaavat ammattilaiset ja laadukkaat työkalut. Voit luottaa, että ikävätkin lommot saadaan oiottua. Lopputuloksena on siisti ja tasainen pinta. Kun suoristettu kohta vielä piilotetaan korjausmaalaamalla, ei siitä näy enää jälkeäkään.

Helmapellin ja lokasuojan kaaren oikaisu

Auton helmapellin ja helmakotelon oikaisuun kuuluu aina pintaoikaisu ja veto-oikaisu. Sen jälkeen helmalle tehdään normaalit pohjatyöt, mihin sisältyy tinaus, kittaus ja pohjamaalaus. Lopuksi työ viimeistellään pintamaalaamalla.

Lokasuojan kaaret ja vastaavat kantavat osat

Auton helmakotelon ja lokasuojan kaaren (pyörän kaaren) oikaisu tehdään samalla tekniikalla. Kantavat osat ovat sen verran jäykkiä, ettei pelkkä pintakorjaus riitä jos nämä ovat lytyssä.

Auton helmakotelon korjaus

Oheisen kuvan mukaista vahinkoa voi tulla renkaita vaihdettaessa jos huonosti asennettu tunkki lipeää alta, routamonttuun ajettaessa tai betoniporsaaseen osuessa.
Helmakotelon korjaus tehdään veto-oikaisulla.

Nopeus ja asiakaspalvelu

Toimintamme perustuu hyvään asiakaslähtöiseen palveluun ja Tonifixiltä autopeltikorjaus tapahtuu avaimet käteen -periaatteella. Kun kyseessä on auton peltivaurion korjaus tai lommon oikaisu, tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä ja varaa aika.

Tämä autopeltikorjaamo on tunnettu nopeasta ja tehokkaasta palvelusta. Esimerkiksi auton kyljen korjaus ei vaadi kuin max. 5 päivän seisonta-ajan.

Meillä voit maksaa myös erissä. Svea Rahoitus

Peltikorjaamo Peltivaurion korjaus Auton pellin oikaisu Auton oven korjaus

Peltikorjaus yli 20 vuoden kokemuksella.
Meillä autosi on osaavissa käsissä ja hoidamme vaivatta hankalammatkin urakat.

Tarjouspyyntö Vahinkoilmoitus Ilmainen vahinkotarkastus

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

pop vakuutus pohjantähti aktia lähitapiola fennia sp-vakuuutkset turva a-vakuutus op-pohjola if vakuutus