Automaalaamo

Auton maalaus Tikkurilassa Pyydä tarjous

Kun autosi kaipaa uutta maalipintaa

Syitä auton maalaukselle voivat olla esimerkiksi naarmut, kolarista aiheutuneet vauriot tai värin vaihto. Toteutamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt aina naarmun korjauksesta koko auton uudelleen maalaukseen asti. Henkilöautojen ohella maalaamme myös muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja matkailuautot.

Maalipinnan korjaus tilanteen mukaan

Kun autossasi on pieniä naarmuja tai yksittäisiä kosmeettisia vaurioita, korjaus tehdään paikkamaalauksen avulla. Puhdistamme ja tasoitamme naarmut sekä maalaamme ne piiloon täsmälleen samalla värisävyllä, minkä jälkeen niistä ei näy enää jälkeäkään.

Jos naarmut ovat syviä ja pelkkä paikkamaalaus ei riitä auton naarmujen korjaukseen, lommot ja vauriot oiotaan ja hiotaan, minkä jälkeen tehdään uusi ja näyttävä maalipinta.

Auton maalaus yli 20 vuoden kokemuksella

Tiedämme, että hyvä jälki ei synny hutiloimalla. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö maalauksen eri vaiheissa ja vankka ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen.

BMW Z3 maalaus
Kolarikorjaamo Tonifix Oy, Tikkurikuja 1, Helsinki
[email protected]

Automaalaukset tehdään modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Mainitse sijaisauton tarpeesta tarjouspyynnön yhteydessä.

  • Yhteystiedot

  • Auton tiedot

  • Lataa kuvia

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
Automaalaamo Tikkurila Auton värin vaihto Automaalaamo Helsinki Auton maalipinnan korjaus
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!