Automaalaamo

Kehä III Tikkurilan kohdalla Pyydä tarjous

Tonifixin tiimi tekee varmalla ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt aina naarmun korjauksesta koko auton uudelleen maalaukseen asti.

Henkilöautojen ohella maalaamme myös muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja pikkubussit.

Automaalaamomme sijaitsee Tikkurilassa osoitteessa Tikkurikuja 1.

Auton maalipinnan korjaus tilanteen mukaan

Kun autossasi on pieniä naarmuja tai yksittäisiä kosmeettisia vaurioita, korjaus tehdään paikkamaalauksen avulla. Puhdistamme ja tasoitamme naarmut auton pinnasta ja maalaamme ne piiloon täsmälleen samalla värisävyllä, minkä jälkeen niistä ei näy enää jälkeäkään.

Jos naarmut ovat syviä ja pelkkä paikkamaalaus ei riitä auton naarmujen korjaukseen, lommot ja vauriot oiotaan ja hiotaan, minkä jälkeen tehdään uusi ja näyttävä maalipinta.

Auton maalaus yli 20 vuoden kokemuksella

Hyvä jälki syntyy kokemuksen kautta. Tonifix on palvellut Helsingin ja Vantaan seudun autoilijoita jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö maalauksen eri vaiheissa ja luja ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen.

BMW Z3 maalaus

Automaalaukset tehdään modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

”Kohteena BMW M3 henkilöauto ja ylimaalaus (pl. katto). Työn jälki kerrassaan loistava ja auto valmistui sovitussa ajassa ACS 2019 messuille. Olen käyttänyt saman maalaamon palveluita myös muiden autojeni kanssa ja tulen käyttämään vastedeskin.”
-Heikki Saari

Kahden auton kokemuksella, mahtava työnjälki, aikataulut pitää ja työt tehdään sovitusti. Erittäin tärkeää myös, että osamaalauksessa väri on juuri se mitä pitää. Huolellista työtä.”
-Pekka Rautiainen

Mainitse tarjouspyynnössä, jos tarvitset sijaisauton maalauksen ajaksi.

  • Yhteystiedot

  • Auton tiedot

  • Lataa kuvia

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic.
Automaalaamo Tikkurila Auton värin vaihto Automaalaamo Helsinki Auton maalipinnan korjaus
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!