Auton maalaus ja maalipinnan korjaus yli 20 vuoden kokemuksella

Auton maalaus, Helsinki

Automaalaamo Tikkurilassa
Automaalaamo Helsinki
 • Ylimaalaus

 • Paikkamaalaus

 • Auton maalipinnan korjaus

 • Irto-osien maalaus

 • Puskurin ja muoviosien maalaus

TARJOUSPYYNTÖ

Meillä panostetaan laatuun. Työjälki on kaupungin huippua!

Teslan maalaus Helsinki
Auton ylimaalaus

Tonifix – Asiantunteva automaalaamo Helsingin Tikkurilassa

Tonifixin tiimi tekee varmalla ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin auton maalaustyöt aina naarmun korjauksesta koko auton uudelleen maalaukseen asti.

Henkilöautojen ohella maalaamme myös muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja pikkubussit.

Auton maalipinnan korjaus tilanteen mukaan

Auton maalipinnan korjaus tehdään maalaamalla tai lakkaamalla. Suurin osa auton maalipinnan korjauksista tehdään maalaamalla kyseinen auton paneeli uudelleen. Esimerkkinä auton oven tai lokasuojan maalaus.

Aluksi puhdistamme ja tasoitamme auton maalipinnan. Tämän jälkeen auton osa maalataan täsmälleen samalla värisävyllä ja häivytellään vanhaan maalipintaan sopivaksi. Lopputuloksena on uusi ja näyttävä maalipinta.

Auton maalipinnan korjaukset on paras tehdä maalaamalla, mutta ihan pienet jäljet maalipinnassa on mahdollista korjata myös hiomalla ja kiillottamalla.

Auton uudelleen maalaus ja ylimaalaus

Auton uudelleen maalaus ja ylimaalaus antavat autollesi raikkaan ilmeen. Tonifix on arvostettu automaalaamo Helsingin autoharrastajien keskuudessa ja saamamme palaute puhuu puolestaan.

Auton maalaus yli 20 vuoden kokemuksella

Hyvä jälki syntyy kokemuksen kautta. Tonifix on palvellut Helsingin ja Vantaan seudun autoilijoita jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö auton maalauksen eri vaiheissa ja luja ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen. Meiltä löytyy myös kolarikorjaukset ennen kolarimaalausta.

Auton maalaus tehdään modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

”Kohteena BMW M3 henkilöauto ja ylimaalaus (pl. katto). Työn jälki kerrassaan loistava ja auto valmistui sovitussa ajassa ACS 2019 messuille. Olen käyttänyt saman maalaamon palveluita myös muiden autojeni kanssa ja tulen käyttämään vastedeskin.”
-Heikki Saari

”Projektina oli auton ylimaalaus alkuperäisellä värillä, sekä etu-istuimien kunnostus (musta nahka). Todella tyytyväinen maalauksen lopputulokseen, ja kuluneista penkeistä saatiin kun uuden näköiset, tekivät todella hyvää ja tarkkaa työtä. Voin lämpimästi suositella!”
-Joppe Palo

”Useita maalaamoita ja kolarikorjaamoita tuli aikanaan käytettyä ja jäivät yhteen kertaan, kun maalisävyyn tai muuhun en ollut tyytyväinen.

Mutta Tonifixin kanssa asiakassuhde on kestänyt nyt jo vuosia ja useita maalauksia useille eri autoille, kun korjaus- ja maalauslaatuun voi täällä aina luottaa ja tunnutaan oikeasti haluttavan tehdä asiat kunnolla.”
-Osku Kaijalainen

Käytin Teslan puskurit korjauksessa ja maalauksessa. Laatu huippuluokkaa ja palvelu hyvää.”
-Petri Kuivala

Kahden auton kokemuksella, mahtava työnjälki, aikataulut pitää ja työt tehdään sovitusti. Erittäin tärkeää myös, että osamaalauksessa väri on juuri se mitä pitää. Huolellista työtä.”
-Pekka Rautiainen

Kysy auton maalauksen hinta:

(Mainitse tarjouspyynnössä, jos tarvitset sijaisauton maalauksen ajaksi.)

 • Yhteystiedot

 • Auton tiedot

 • Lisää kuvat

 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 400 MB.
 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.
 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.
 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.

Meillä voit maksaa myös erissä. Svea Rahoitus

Auton maalipinnan korjaus Auton maalaus Automaalaamo Helsinki Auton uudelleen maalaus