Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki

en fi

Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki

Tarjouspyyntö

Auton maalaus yli 25 vuoden kokemuksellaReilu
hinta

Automaalaamo Helsinki Tikkurila

Tonifixin automaalaamo palvelee sinua Helsingissä Tikkurilassa.
Sijainti kätevästi Kehä III varressa.

Tonifix on korkealle arvostettu maalaamo pääkaupunkiseudun autoharrastajien keskuudessa ja saamamme asiakaspalaute puhuu puolestaan.

Auton maalaus varmalla ammattitaidolla. Niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt.
Osamaalaus, maalipinnan korjaus, naarmun korjaus tai koko auton uudelleen maalaus.

Henkilöautojen lisäksi meiltä myös pikkubussin ja pakettiauton maalaus.

  • Ylimaalaus
  • Paikkamaalaus
  • Auton maalipinnan korjaus
  • Irto-osien maalaus
  • Puskurin ja muoviosien maalaus
pakettiauton maalaus hinta
Teslan maalaus Helsinki
Volkswagen automaalaamo Helsinki Tikkurila
Porsche automaalaamo Helsinki auton maalaus hinta

Asiakkaidemme kokemuksia:

”Kohteena BMW M3 henkilöauto ja ylimaalaus (pl. katto). Työn jälki kerrassaan loistava ja auto valmistui sovitussa ajassa ACS 2019 messuille. Olen käyttänyt saman maalaamon palveluita myös muiden autojeni kanssa ja tulen käyttämään vastedeskin.”– Heikki Saari  ★★★★★

”Projektina oli auton ylimaalaus alkuperäisellä värillä, sekä etu-istuimien kunnostus (musta nahka). Todella tyytyväinen maalauksen lopputulokseen, ja kuluneista penkeistä saatiin kun uuden näköiset, tekivät todella hyvää ja tarkkaa työtä. Voin lämpimästi suositella!”– Joppe Palo  ★★★★★

”Useita maalaamoita ja kolarikorjaamoita tuli aikanaan käytettyä ja jäivät yhteen kertaan, kun maalisävyyn tai muuhun en ollut tyytyväinen.
Mutta Tonifixin kanssa asiakassuhde on kestänyt nyt jo vuosia ja useita maalauksia useille eri autoille, kun korjaus- ja maalauslaatuun voi täällä aina luottaa ja tunnutaan oikeasti haluttavan tehdä asiat kunnolla.”
– Osku Kaijalainen  ★★★★★

”Käytin Teslan puskurit korjauksessa ja maalauksessa. Laatu huippuluokkaa ja palvelu hyvää.”– Petri Kuivala  ★★★★★

”Kahden auton kokemuksella, mahtava työnjälki, aikataulut pitää ja työt tehdään sovitusti. Erittäin tärkeää myös, että osamaalauksessa väri on juuri se mitä pitää. Huolellista työtä.”– Pekka Rautiainen  ★★★★★

Meillä voit maksaa myös erissä. Svea Rahoitus

box ostorahoitus web 2 svg

Auton maalipinnan korjaus tilanteen mukaan

Auton maalipinnan korjaus tehdään maalaamalla tai lakkaamalla. Suurin osa auton maalipinnan korjauksista tehdään maalaamalla kyseinen auton paneeli uudelleen. Esimerkkinä auton oven tai lokasuojan maalaus.

Aluksi puhdistamme ja tasoitamme auton maalipinnan. Tämän jälkeen auton osa maalataan täsmälleen samalla värisävyllä ja häivytellään vanhaan maalipintaan sopivaksi. Lopputuloksena on uusi ja näyttävä maalipinta.

Auton maalipinnan korjaukset on paras tehdä maalaamalla, mutta ihan pienet jäljet maalipinnassa on mahdollista korjata myös hiomalla ja kiillottamalla.

Auton ylimaalaus ja uudelleen maalaus

Auton ylimaalaus ja uudelleen maalaus ovat erinomaisia tapoja kohentaa ajoneuvosi ulkonäköä ja suojella sen pintaa. Maalipinnan uudistaminen tuo autollesi uudenlaista kiiltoa ja tyylikkyyttä, samalla kun se auttaa estämään ruosteen ja sään aiheuttamia vaurioita.

Auton maalaus hinta

Hinnoittelumallimme on avoin ja arvoihin perustuva. Maalausprojektin lopullinen hinta riippuu useista tekijöistä, kuten auton koosta, värisävystä, tarvittavan pohjatyön määrästä ja mahdollisesta suunnittelutyöstä.

Hintoja:

Puskurin häivytysmaalauksetalkaen 190€
Etu- tai takaoven maalausalkaen 290€ + asennustyöt
Etukannen (konepellin) maalaus alkaen490€
Etulokasuojan maalaus alkaen190€

Aloita ottamalla yhteyttä ja kertomalla hieman yksityiskohtia. Tarjoamme sinulle tarkan ja reilun hinta-arvion.

tonifixin automaalaamo helsinki
Pyydä tarjous

Auton maalaus yli 25 vuoden kokemuksella

Hyvä jälki syntyy kokemuksen kautta. Tonifixin automaalaamo on tuttu Helsingin ja Vantaan seudun autoilijoiden keskuudessa jo yli kahden vuosikymmenen ajalta. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö auton maalauksen eri vaiheissa ja luja ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen. Meiltä löytyy myös kolarikorjaukset ennen kolarimaalausta.

Auton maalaus tehdään modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Auton maalipinnan korjaus
Auton maalaus ja maalivärin tarkistus
auton maalaus maalauskammiossa
Auton uudelleen maalaus ja kiillotus

Huomioithan, että tarjoamme myös sijaisauton tarvittaessa.
Mainitse sijaisauton tarve varatessasi maalausta tai pyytäessäsi tarjousta.

Tarjouspyyntö:

"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 2

Lisää valokuvia

Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, gif, pdf, tiff, bmp, dng, cr2, cr3, nef, nrw, arw, raf, orf, pef, rw2, srw, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, gif, pdf, tiff, bmp, dng, cr2, cr3, nef, nrw, arw, raf, orf, pef, rw2, srw, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, gif, pdf, tiff, bmp, dng, cr2, cr3, nef, nrw, arw, raf, orf, pef, rw2, srw, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, gif, pdf, tiff, bmp, dng, cr2, cr3, nef, nrw, arw, raf, orf, pef, rw2, srw, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kolarikorjaamo Tonifix