Auton maalaus ja maalipinnan korjaus yli 20 vuoden kokemuksella

Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki

Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki

Pyydä tarjous

Auton maalaus, Helsinki

Asiantunteva automaalaamo Helsingin Tikkurilassa

Tonifixin automaalaamo Tikkurilassa Kehä III varressa. Tonifix on korkealle arvostettu automaalaamo pääkaupunkiseudun autoharrastajien keskuudessa ja saamamme asiakaspalaute puhuu puolestaan.

Varmalla ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin auton maalaustyöt. Osamaalaus, paikkamaalaus, naarmun korjaus tai koko auton uudelleen maalaus.

Henkilöautojen ohella maalaamme myös muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja pikkubussit.

  • Ylimaalaus
  • Paikkamaalaus
  • Auton maalipinnan korjaus
  • Irto-osien maalaus
  • Puskurin ja muoviosien maalaus
pakettiauton ylimaalaus siniseksi
Teslan maalaus Helsinki
volkswagen automaalaamo Tikkurilassa
Porschen maalaus Helsinki

Asiakkaidemme kokemuksia:

“Kohteena BMW M3 henkilöauto ja ylimaalaus (pl. katto). Työn jälki kerrassaan loistava ja auto valmistui sovitussa ajassa ACS 2019 messuille. Olen käyttänyt saman maalaamon palveluita myös muiden autojeni kanssa ja tulen käyttämään vastedeskin.”– Heikki Saari  ★★★★★

“Projektina oli auton ylimaalaus alkuperäisellä värillä, sekä etu-istuimien kunnostus (musta nahka). Todella tyytyväinen maalauksen lopputulokseen, ja kuluneista penkeistä saatiin kun uuden näköiset, tekivät todella hyvää ja tarkkaa työtä. Voin lämpimästi suositella!”– Joppe Palo  ★★★★★

“Useita maalaamoita ja kolarikorjaamoita tuli aikanaan käytettyä ja jäivät yhteen kertaan, kun maalisävyyn tai muuhun en ollut tyytyväinen.
Mutta Tonifixin kanssa asiakassuhde on kestänyt nyt jo vuosia ja useita maalauksia useille eri autoille, kun korjaus- ja maalauslaatuun voi täällä aina luottaa ja tunnutaan oikeasti haluttavan tehdä asiat kunnolla.”
– Osku Kaijalainen  ★★★★★

“Käytin Teslan puskurit korjauksessa ja maalauksessa. Laatu huippuluokkaa ja palvelu hyvää.”– Petri Kuivala  ★★★★★

“Kahden auton kokemuksella, mahtava työnjälki, aikataulut pitää ja työt tehdään sovitusti. Erittäin tärkeää myös, että osamaalauksessa väri on juuri se mitä pitää. Huolellista työtä.”– Pekka Rautiainen  ★★★★★

Meillä voit maksaa myös erissä. Svea Rahoitus

Auton maalipinnan korjaus tilanteen mukaan

Auton maalipinnan korjaus tehdään maalaamalla tai lakkaamalla. Suurin osa auton maalipinnan korjauksista tehdään maalaamalla kyseinen auton paneeli uudelleen. Esimerkkinä auton oven tai lokasuojan maalaus.

Aluksi puhdistamme ja tasoitamme auton maalipinnan. Tämän jälkeen auton osa maalataan täsmälleen samalla värisävyllä ja häivytellään vanhaan maalipintaan sopivaksi. Lopputuloksena on uusi ja näyttävä maalipinta.

Auton maalipinnan korjaukset on paras tehdä maalaamalla, mutta ihan pienet jäljet maalipinnassa on mahdollista korjata myös hiomalla ja kiillottamalla.

Auton ylimaalaus ja uudelleen maalaus

Auton ylimaalaus ja uudelleen maalaus ovat erinomaisia tapoja kohentaa ajoneuvosi ulkonäköä ja suojella sen pintaa. Maalipinnan uudistaminen tuo autollesi uudenlaista kiiltoa ja tyylikkyyttä, samalla kun se auttaa estämään ruosteen ja sään aiheuttamia vaurioita.

porschen maalaus
Pyydä tarjous

Auton maalaus yli 20 vuoden kokemuksella

Hyvä jälki syntyy kokemuksen kautta. Tonifix on palvellut Helsingin ja Vantaan seudun autoilijoita jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Huolellisuus, oikeiden kemikaalien käyttö auton maalauksen eri vaiheissa ja luja ammattitaito takaavat onnistuneen lopputuloksen. Meiltä löytyy myös kolarikorjaukset ennen kolarimaalausta.

Auton maalaus tehdään modernissa maalauskammiossa, jonka uusimme vuonna 2015. Käytössämme ovat vesipohjaiset Spies Hecker -automaalit, jotka antavat tarkan sävyn ja laadukkaan pinnan. Tarkastamme maalattavat sävyt ennen uuden maalauksen aloittamista, ja tarvittaessa sävytämme uuden värin vanhaa vastaavaksi.

Auton maalipinnan korjaus
Auton maalaus ja maalivärin tarkistus
amthree
Auton uudelleen maalaus ja kiillotus

Tarjouspyyntö:

"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 2

Lisää valokuvia

Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, webp, heif, heic, avif, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kolarikorjaamo Tonifix