BMW kolarikorjaus pääkaupunkiseudulla (Sijaisauto tarvittaessa)

Rautaisella ammattitaidolla
ja yli 20 vuoden kokemuksella

Tee tarjouspyyntö
BMW REPAIR
BMW PAINTING
BMW REPAIR
BMW PAINTING

SPECIALIST

WWW.TONIFIX.FI

Kolarin sattuessa klikkaa tästä ja lähetä vauriokuvat ja vahinkoilmoitus

BMW kolarikorjaamo pääkaupunkiseudulla

Yli 20 vuotta kokemusta kolarikorjauksesta ja uskollinen asiakaskunta pääkaupunkiseudulla.
Varaa aika nyt ja me korjaamme autosi takaisin edustuskuntoon. 

Kolarikorjaus

Jos autosi on saanut kolhuja ja haluat mielenrauhan tietäen että autosi on turvassa ja varmoissa käsissä me voimme auttaa.

Vahingon arviointi

Tuo ajoneuvosi korjaamollemme niin arvioimme vaurioiden vakavuuden. Usein vahinkojen vakavuus ei ole suoraan nähtävissä ulkopuolelta. Tutkimme läpikotaisin vahinkojen laajuuden ja informoimme, mitä kaikkea tarvitsee korjata. Korjattavia kohteita voi olla mm:

Osien vaihto

Pitkä kokemuksemme varmistaa että voimme tehdä nopean ja täsmällisen arvion mitä voidaan korjata ja mitä vaihdetaan uuteen.

Käytämme merkkikohtaisia osia joten sinun ei tarvitse huolehtia varaosien laadusta. Kaikkein tärkeimpänä tämä pitää huolen että autosi takuu pysyy kunnossa.

Vakuutukset ja asiakastyytyväisyys

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, joten autosi on tervetullut korjattavaksi riippumatta minkä vakuutusyhtiön asiakkaana olet.

Me emme halua että jäät pulaan siksi aikaa kun autosi korjaukset ovat työn alla. Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton käyttöösi siihen asti että autosi on korjattu.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vahingoittuminen on aina epämukava kokemus, mutta on tärkeää että pienikin halkeama tarkastetaan välittömästi jotta vältetään turvallisuusriskit.

Jos autosi tuulilasin kunto vaatii vaihtoa, asennamme tilalle uuden. Tonifix käyttää Pilkingtonin ja Saint-Gobainin laseja.

BMW automaalaamo

BWM:si lähti tehtaalta täydellisen maalipinnan peittämänä. Sen maine ja tyylikkyys kääntää katseita missä tahansa ajat. Ei ole mitään syytä miksi se ei voisi tehdä samaa vaikutusta myös kolhujen jälkeen. Me saamme autosi näyttämään kuin uudelta. Maalipinnan korjaus Tonifixillä sisältää tarvittaessa:

Uusi maalipinta tehdään vastaamaan samoja standardeja kuin alkuperäinen maali tehtaalla.

Kolarikorjaamo Tonifix Oy